Α μπε μπα μπλομ

ampempamplom

Ο παιδότοπος «Α Μπε Μπα Μπλομ» είναι ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για παιδιά αλλά και για γονείς οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ήσυχα τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό τους.

Για όλες τις ημέρες η είσοδος στον παιδότοπο είναι 3e / παιδί η οποία συνοδεύεται από γλυκό ή αλμυρό σνακ. Τις Τρίτες η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μικρούς μας φίλους με αποκλειστική ευθύνη του γονέα και με ελάχιστη κατανάλωση 2e. Ο παιδότοπός μας αναλαμβάνει διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων με 2 παιδικά μενού ώστε να μπορεί ο γονέας να επιλέξει τι αρμόζει στις ανάγκες του παιδιού του αλλά και του ίδιου εφόσον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις για τους «μεγάλους καλεσμένους» του πάρτυ.

Συνεργαζόμαστε και με παιδαγωγό – διασκεδάστρια η οποία αναλαμβάνει να απασχολήσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του πάρτυ, για όσους γονείς το επιθυμούν. Η χρέωση της διασκεδάστριας επιβαρύνει το γονέα.

Ο παιδότοπός μας διοργανώνει πολλά Eventsμε πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, όπως μπαλονοκατασκευές και Facepainting. Επίσης διοργανώνονται πολλές παρουσιάσεις – συζητήσεις με εισηγητές καταξιωμένους επιστήμονες, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, διατροφολόγους κ.α. με θέματα που αφορούν τα παιδιά και πάντα με γνώμονα το καλύτερο για αυτά.  

 Τηλ: 24210 64866 - 6932156478

facebook follow

More in this category: « GARDEN Farine cafe-boulangerie »